Om oss

Design Direkt drivs av Carpmans i träkåksidyllen Hjo vid Vätterns västra strand. Företaget grundades 1976 och är idag en av Nordens ledande leverantörer inom paketering och printning av kemisk-tekniska produkter. Vi hjälper allt från storföretag som ABB, Volvo och Husqvarna till små entreprenörer och innovatörer. På ett år trycker vi bland mycket annat över tre miljoner tuber och en halv miljon sportflaskor.

Genom åren har vi inte bara fått utmärkelser som Årets Superföretag (av Veckans Affärer) och Årets Företagare (av Företagarna), utan också haft en stadig tillväxt och nöjda kunder – en följd av den flexibilitet som genomsyrar hela vår verksamhet. Det handlar om att kunna leverera det kunderna behöver, oavsett vad som händer.

Design Direkt

Vår senaste investering är en helt ny digital maskinpark för att kunna trycka runtom i fyrfärg på flaskor och andra runda föremål. Denna nyskapande teknik är perfekt för små upplagor – t ex fotbollslaget eller teamet på jobbet som ska tävla tillsammans. Självklart jobbar vi med en miljövänlig bioplast som du kan läsa mer om här.

  carpmans logotyp